Ogłoszenia administracyjne
Dnia 17.01.2022 z funkcji Operatora zostaje wydalony Pampi z powodu niskiej aktywności.
Główny grafik FoX zostaje wydalony z powodu zerowej aktywności, a działem zajmie się @"summerrain".
Sygnatura, która przypomina stare czasy PTS'a, z 2016 roku, gdyż zrobił mi ją gracz o nicku: Lamborghini/Listonosz.
Dnia 22.01.2022 nowymi Operatorami zostali: TEHSDY., [WKP]Kalashnikovny oraz AdiPlayWell.
Gratulacje!
Sygnatura, która przypomina stare czasy PTS'a, z 2016 roku, gdyż zrobił mi ją gracz o nicku: Lamborghini/Listonosz.
Dnia 17.02.2022 Junior Admin DAWIA11 zostaje wyrzucony z grona administracji oraz umieszczony na czarnej liście z powodu sprzedaży serwerowej waluty za realne pieniądze.
20-02-2022, 20:42
Dnia 20.02.2022 Operatorzy: TEHSDY. oraz [WKP]Kalashnikovny otrzymują awans na rangę Junior Admin.
Gratulacje!
Dnia 21.03.2022 Operator: VersonGames otrzymuje awans na rangę Junior Admin.
Gratulacje!
Dnia 23.03.2022 z funkcji administratorów zostają wydaleni Qwizi, TEHSDY., [WKP]Kalashnikovny, psychedelic. z powodu niskiej aktywności.